Дана 03.08. 2021. године представници Канцеларије за младе града Шапца предвођени координаторком Мирјаном Јањић, посетили су кориснике Установе за децу и младе, организациону јединицу ЦСР Шабац. Посета је посебно била значајна за наше кориснике јер су се након скоро годину и по дана дружили са неким ван Установе. Дружење је било уприличено у дворишту Установе уз придржавање епидемиолошких мера.

Канцеларија за младе је наше кориснике обрадовала пакетима са одећом, школским прибором и слаткишима а посебно задовољство корисницима је приредио и млади волонтер Канцеларије за младе који је својим мађионичарским триковима успео да побуди њихову пажњу и да сваки његов трик награде аплаузом.

Свакако да је ово био добар пример сарадње Установе и различитих актера у локалној заједници, овај пут са Канцеларијом за младе, која доприноси спровођењу инклузије, обезбеђивању права и услуга, партиципацији корисника услуга социјалне заштите у свакодневним животним активностима и стварању једнаких могућности за прихватање и укључивање деце и младих са сметњама у развоју и одраслих са потешкоћама.